Despre mine

Sunt un om obișnuit printre tot felul de obișnuiți, călător prin lume și prin viață, într-o veșnică căutare de sine. Acum cinci ani, am sărit de la călătoriile cu degetul pe hartă, la călătoriile reale și mi-am schimbat viața radical.

Am călătorit în peste treizeci de țări,despre mine - interpretari

am fost voluntar în proiecte umanitare și am ajuns pedagog la o școală pentru copii speciali în Danemarca.

Am scris două cărți, prima fiind o colecție de proză scurtă adunate într-un volum cu tâlc intitulat Raze de senin.
A doua carte este un roman al descoperirii omului într-o altfel de viață, într-o normalitate aproape ireală, o căutare a fericirii și a împlinirii sufletești; o carte trăită înainte de a fi scrisă, într-o viață de om comasată în șase luni de zile, atât cât a durat proiectul umanitar din care făceam parte – „Iubesc. India mea”. Un pasaj din carte, precum și formularul de comandă le găsiți aici.

Și sunt abia la început. Atât de multe, de făcut, de trăit și de scris…

Din călătorit nu am să mă opresc niciodată, pentru scris va fi întotdeauna loc de mai bine.

În momentul de față doresc să inițiez un proiect umanitar personal pentru o parte din copiii unei școli dintr-o mahala a orașului Jaipur din India. Detalii aici.

21 thoughts on “Despre mine

 1. Bună Ziua !
  Este SUPERTERE ! de pe Facebook, aici, apoi … clik "înapoi", după VIZITĂ !
  Te rog, poţi să-mi spui CUM să-mi fac … PAGINI ?
  Se pot face "transferuri" de bloguri … în aceste "pagini" ?
  Ar fi minunat: în loc de 9 bloguri, le-aş comasa în doar 3 !
  ~
  Mi-aş dori şi un Twiter, dar … pe rând !
  Mulţumesc !
  ~
  Cornelius, 🙂

  PS: … am multe întrebări … ~,

 2. Adriana Alexandru says:

  Felicitari pentru inspiratia pe care o ai la scris, am dat o ochiata peste blogul tau…foarte frumos…l-am luat cu mine pe blog

  Mult spor la scris!

 3. sonia says:

  Am intalnit in vasta lume a internetului oameni de toate calibrele, dar cand intalnesc oameni ca tine, nu pot ramane indiferenta. Te felicit pentru degajarea cu care abordezi subiecte in care pragmaticii, si nu numai, arunca cu noroiul virtual. Pastreaza-ti linia, e una din cele care misca lumi, energii si deschide sufletele sensibile. Impresionata…
  Sonia

 4. Irina says:

  Buna Tudor,
  Uite ca ne citim de ceva vreme, in special miercurea :), si ma gandeam ca poate vrei sa facem si un schimb de link-uri. Ce zici?

 5. Alice Georgiana says:

  Buna Tudor,
  Vroiam sa te anunt ca te-am trecut la mine in blogroll. Numai bine iti doresc si iti multumesc pentru vizitele de pana acum! O saptamana frumoasa sa ai!

 6. Buna, te-am adaugat si eu, ti-am pus bannerul la categoria bannere dar ti-am furat si linkul. Sper sa nu fie cu suparare. O seara frumoasa, cu toate ca-i noapte. 🙂

Lasă un răspuns