14 thoughts on “Miercurea fara cuvinte – Poza cu… maimuta

 1. CARMEN says:

  fetele mele au o poza cu Maimutica Cocuta, pe litoralul Marii Negre, acum 20 de ani :)) Era o adevarata moda :))

  Maimutele fotografiate de tine sunt la o Zoo sau o zona de hranire intr-o rezervatie? 🙂 Stiu ca e MfC, dar la comentarii poti sa ne dai câteva detalii, te rugam 🙂
  Noapte buna! Happy WW!

 2. Liviu Bimbea says:

  Bună dimineața Tudore !
  Tu ai maimuțe, eu am ”Prinț și cerșetor”
  Să ai o noapte liniștită și faină, iar după ce se lumineză de ziuă să ai spor la tot ce faci.

 3. Carmen – salutari! eram la un templu undeva pe un munte. Era plin de maimute si erau destul de agresive. UNa dintre ele mi+a furat sticla cu apa. I+am dat+o fra sa clipesc. NU am indraznit sa ma pun cu ele. Camera am tinut+o ascunsa in geaca desi erau peste 30 de grade afra :))) Multumesc.

 4. Pandhora – da, am putea numi locul o plantatie de maimute. Cam asa arata. Ieseau de peste tot. NIci cainii nu aveau curaj sa stea in dreptul lor. Am sa pun mai multe poze poate intr-o alta editie. Multumesc!

 5. GabiA says:

  Dupa cate am mai vazut, sunt mai periculoase decat o haita de caini si nu le eutanasiaza nimeni. Bravos, acolo sus, orice suflet conteaza. Si ne credem mai civilizati…
  O zi placuta!

 6. GabiA – peste tot, in toata Asia, fara exceptie in tarile prin care am fost e plin de maimute. Cainii exista si ei dar sunt precum pisicile pe la noi, fug din calea oamenilor. INsa chiar nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca de eutanasiere. Si maimutele fura tot si ataca pe cine au chef. Trebuie sa recunoasc ca am scapat c aprin minune intr+o zi cnad faceam o fotografie. Apoi m-am invatat sa nu le mai deranjez. Pe furis e mai sigur. MUltumesc!

  Domnuio – eu cred ca sunt bine crescute. Adica nu a avut nimeni pretentia sa le creasca altfel si nu a iesit :)) Multumesc!

Lasă un răspuns