joi, 27 decembrie 2012

...de poveste


Şi dacă râuri de cuvinte curg nestingherite printre pagini de carte, atunci, alături de gânduri şi clipe, se vor transforma cu toate în sentimente ce vibrează necontenit în sufletul fiecărui cititor. Astăzi, un nou volum al Antolgiilor Amprente literare a prins miros de cerneala proaspată ieşită de sub tipar.
Mii de mulțumiri nu sunt de ajuns poate, către "părintii literari" Geanina şi Cristian Lisandru, precum şi colegilor-prieteni de cenaclu, dar şi celor foarte apropiați mie,  recunoştința fiind incomensurabilă.

Din nefericire numărul cărților e limitat, fiindu-mi imposibilă împărțirea lor către toți cei care îmi sunteți prieteni. Pentru cei care nu vor reuşi să intre în posesia volumului, vă ofer mai jos, în format electronic o mini broşură cu o parte din cele mai dragi texte pe care le-am scris şi publicat în decursul timpului.

Puteti citi documentul apasand aiciMai jos clipul de prezentare a unei cărți care reprezintă  apogeul unui Crăciun de poveste. Un comentariu:

Carmen RM spunea...

la cumpana dintre ani, doresc sa-ti transmit gândurile mele bune, sa-ti urez sanatate si numai bucurii în Anul 2013! La multi ani!