18 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Am să mă-nalţ în zbor

 1. Carmen RM says:

  :)) sa zbor? e visul meu de mic copil :)) Ce Pescarus simpatic! multumesc pentru invitatie 😉

  Tudor draga, fotografia ta este deosebita! ce bine ca ai fost pregatit si ai avut aparatul de fotografiat la îndemâna… întâlniri de genul acesta nu se întâmpla în fiecare zi 😉 Happy WW!

 2. Buna Carmen! Am avut ocazia sa ii fac vreo 4,5 poze panas aisi intinda aripile si sa zboare. In prima faza cred ca pret de cateva secunde am stat doar si l-am privit fascinat. Happy WW! Multumesc mult!

 3. Dani – eram chiar pe mall Fiordului din Oslo, pe acoperisul Operei si pescarusul ala practic se uita la mine fara nici o jena… era pacat sa ratez momentul si sa nu il importalizez pt eternitate:) ultumesc frumos!

 4. Fireworks on the sky says:

  Fotografia este minunata.Avand in vedere ca este facuta de tine , este mai minunata :)).Pasarile ma duc mereu cu gandul la libertate.Asa ca aleg si eu sa zbor cu pescarusul si ceilalti cititori ai blogului.Deci sa zburam!

 5. Anonim says:

  mioara.marin: eu nu am avut niciodata curajul sa zbor, dar soer ca am reusit sa ii invat pe copii mei sa indraznesca sa zboare. zboara catre visele tale! esti la o varsta minunata

 6. Alina says:

  Eu una ma gandesc la gandurile unui pinguin, oare ele saracul tot asa viseaza de mic de zboare?
  Asta cre c ar deveni o mica drama pentru saracutul animal ce traiesti la polul nord.

Lasă un răspuns