Miercurea fără cuvinte – Natura, parte din viaţă

Iarna, la un pas de primăvară, vara-mi cântă cu flori şi senin în aşteptarea toamnei care închide şi deschide un nou ciclu de viaţă, mereu şi mereu. Nu e vis, aici am patru anotimpuri într-o singură fotografie.
Bucuraţi-vă de natură, bucuraţi-vă de viaţă!

O idee marca  Wordless Wednesday

 

 

92 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Natura, parte din viaţă

 1. CARMEN says:

  frumoasa fotografie! cum ai reusit sa surprinzi cele 4 anotimpuri? e trucaj cumva? Superb cerul si brândusele 🙂 Un tablou de vis!

 2. Costin Comba says:

  Tind sa ma gandesc la Apuseni. Acolo vezi poieni intregi pline cu branduse. Iti vine sa te intinzi si sa nu te mai ridici.

 3. Solidaster says:

  Esti norocos.Nu se íntâmplã de prea multe ori ín viatã.Superbã imagine.Parca sunt asezate de cineva.
  O seara plãcutã.:))

 4. Roxana Muntean says:

  Iar ne încânți. E incredibil de frumoasă! Felicitări în primul rând pentru că ești omul care caută să ajungă în asemenea locuri. Și pentru fotografie!

 5. Mirela says:

  Asa cum spune si Carmen, pare neverosimil sa ai patru anotimpuri intr-o singura zi, in acelasi superb peisaj! O zi minunata! 🙂

 6. Robert Nicolaescu says:

  Foarte frumoasa poza! Merita sa induri si vitregiile naturii daca gasesti asemenea locuri:). Numai bine iti doresc!

 7. elly weiss says:

  Buna, Tudor!
  Ai avut noroc sa te afli acolo intr-un asemenea moment, cand par sa fie prezente toate anotimpurile…sau ma rog, semnele caracteristice 🙂 Frumoasa fotografie!
  O zi buna!

 8. CARMEN says:

  acum am intrat în casa, dupa o lunga zi de serviciu…si am trecut pe aici, sa-ti multumesc pentru explicatiile în legatura cu fotografia si sa te întreb daca ti s-au dezumflat întepaturile de albine?
  o seara cât mai placuta! 🙂

 9. Carmen – iti multumesc de grija. Cu intepaturile am avut noroc cu leacuri "babesti". Patrunjelul in acest caz a facut minuni. In doua ore nu mai aveam decat semnele de la ace.:)

 10. dulceameacasa says:

  Unde esti copilarie cu…anotimpurile tale? Ale mele au fost pe Bucegi si Caraiman, dar pare asa frumos ce ne arati tu!!!

 11. Dulceameacasa – Bucegii sunt muntii mei preferati. I-am urcat de cele mai multe ori, insa pe orice munte ai urca si de ori cate ori, totul e la fel de frumos ca prima oara. Multumesc.

 12. Gianina says:

  Foarte frumos…si eu tot pe munte am vazut prima data branduse…au trecut ani de atunci dar in fiecare primvara(si toamna) ma minunez de ele…asa-mi plac…

 13. Vai, am fost si eu de curand pe un platou din Mtii Iezer unde era plin de floricele din astea :X:X:X eram atenta pe unde calc ca sa nu le strivesc… asa de multe erau. Ma bucur ca mi-ai adus aminte de ultima experienta montana.

Lasă un răspuns