Miercurea fără cuvinte – Nu mă uita!

 

Luni am fost liber şi am crezut că e duminică. Marţi m-am dus la servici convins că e luni. A doua zi, tot la servici am aflat că deja e miercuri şi nu marţi şi primul gând a fost: „Dacă eu am uitat că e miercuri, cine publică în locul meu Miercurea fără cuvinte?”  Tot eu, normal, dar mai târziu. Ce să-i fac? Sunt cu capul în nori. O fi un alt semn de tinerete. Drept recompensa mi-am oferit o floare.

 

O idee marca  Wordless Wednesday

44 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Nu mă uita!

 1. Tare m-am mirat când am vazut ca nu esti primul înscris 🙂 Nici Vera – nu s-a înscris înca… Poate crede si ea ca este marti? 🙂 Oricum, ma bucur din suflet ca ai ajuns la întâlnirea cu iubitorii fotografiilor. Florile de nu-ma-uita sunt deosebit de gingase! sunt frumoase doar în natura, culese- în vaza, nu rezista nici macar o zi.
  Sa ai o seara demiercuri deosebita si… atentie – mâine e joi si mai mult, este 1 Martie :))

 2. Chiar a fost o surpriza!
  Tudor nu e primul!:)
  Nu-ma-uita sunt flori care pentru mine au senificatii aparte…asa se numeste trupa de dans pe care o coordonez si in care activez alaturi de baietii mei(toti trei:).

  Am si eu momente in care uit in ce zi sunt,dar orarul copiilor ma trezeste la realitate.:)
  Seara frumoasa!

 3. Angi – o surpriza neplacuta, desigur. Si nu am fost nici al doilea, si nici in primii douazeci:)) Undeva dupa suta, dar e bine ca mi-am amintit cat lista inca mai era deschisa. Saptamana viitoare voi reveni cu sigurnata acolo unde imi este locul. Multumesc mult.
  E fain sa activezi intr-o trupa de dans, iar numele e bine ales, cu rezonanta. Seara senina!

 4. Zina – faptul ca eram primul era o obisnuinta pe care mi-am creat-o eu, obisnund astfel lumea sa ma vada acolo. Insa acolo ne vedem toti, indiferent de pozitia din lista. Mesajele noastre fara cuvinte ne aduc pe toti mai aproape. Iti multumesc.
  Noapte senina!

 5. He, he, stai liniştit, că ai mai uitat şi alţii cum este şirul zilelor!
  Frumoasă floricica cu nume fain.
  Îţi doresc un sfârşit de săptămână cât mai frumos, dragă Tudore!
  Numai bine!

Lasă un răspuns