Miercurea fără cuvinte – Iubire, soare cald

Te stingi in orizonturi senine și reci, dar lasă-mi razele calde să-ți rămână cu mine. Te duci după lună și noaptea petreci, dar nu-mi lăsa din iubire, o simplă, amară, amintire din tine…In raze visez, mai există  speranță!

 

O idee marca  Wordless Wednesday

63 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Iubire, soare cald

 1. CARMEN says:

  adevarul este ca luna ianuarie ne rasfata cu rasarituri si apusuri de soare superbe! si eu astazi am stat cocotata pe un deal în afara orasului si am fotografiat apusul… am vrut sa particip cu fotografiile, astazi la MfC, dar le-am lasat pentru o zi în care poate sa atasez o poezie… sunt absolut superbe!
  Happy WW!

 2. Carmen – iti dau dreptate, insa trebuie sa te dezamagesc putin. E din vina mea, ca nu am spsu de la inceput. Fotografia e facuta al mare, intr-o vara, cand razele calde se rasfirau cautand iubirea. Azi La Piatra Neamt cerul a fost gri si ninsoarea abundenta. Insa pozele am sa le las si eu pe o alta zi mai mohorata:) Iti multumesc mult.

 3. Lumi RO says:

  Vesnicul romantic incurabil … sa intinzi bratele in asteaptarea caldurii razelor … iti doresc din tot sufletul sa ai parte toata viata de aceste raze.

 4. Zina says:

  Formidabilă fotografie, uluitoare…Ar putea fi folosită într-un film SF sau într-o carte cu basme. Ești fericit că ai văzut așa ceva cu ochii tăi. Eu nu am văzut încă un asemenea apus.

 5. Lumi Ro – nu cred ca as putea sa ma schimb niciodata. Mi-e bine in starea asta de romantic:) Multumesc mult.

  Costin – te salut, de acord cu tine in ceea ce priveste rasaritul. Insa pana la rasarit, aici apune putin. Multumesc.

 6. Zina – la domeniu SF m-am gandit si eu cand am luat parte. E ca si cum la baza orizontului ar fi stat cineva cu o sita uriasa pentru a imprastia razele pe intreg cuprinsul cerului. MUltumesc mult.

  Ioana – e facuta intr-o vara la Costinesti. Multumesc frumos.

 7. Elena – Multumesc. Zi minunata si tie!

  Anastasia – nu ai pierdut nimic de aseara pana acum. Dupa apus urmeaza intotdeauna un rasarit in partea cealalta a orizontului. Multumesc.

 8. Gabriela Elena – ca un magnet mi-am pironit privirea atunci, minute in sir cat a durat "minunea". La fel mai uit si acum la fotografii si imi amintesc cu placere. multumesc frumos.

  Robert Nicolaescu – E in categoria fara cuvinte, deci e ok:) multumesc mult. Salutari cu bine!

 9. handmade.in.covasna says:

  Spunea cineva, Octavian Paler, cred: “Dacă adevărul este ” ceea ce exista”, speranţa este acea parte din ceea ce există care nu vrea niciodată să se aşeze în genunchi, care refuză să se consoleze, să se împace cu răul.”

  Fotografia e fantastica!

 10. B.D. says:

  Apusul- motivul ca iubirea să fie prețuită…
  – indicator pentru așteptarea răsăritului pentru cei care credeau că nu mai e speranță uitând că pentru iubire imposibilul devine posibil…

 11. De unde la tine atata iubire si soare cald, omule frumos?
  Ah, da stiu de unde ti se trage. Din speranta.
  E bine asa.
  Raspundem cu iubire chiar si la ura si ne agatam de raza de lumina. Frumoasa imaginea!

 12. emahategan – ar fi si asta o varinata. O mana divina eventual:) Multumesc mult.

  Mirela P. – de cum s-a dus vara cred ca a inceput dorul de ea. Acum e din ce in ce mai pregnant. Multumesc.

 13. handmade.in.covasna – daca asa a spus O.Paler, cred si dau dreptate. Nu pot sa contest. Imi place mult. Multumesc frumos.

  Angi – interesanta comaparatia ta. Multumesc mult. Zi minunata sa ai!

 14. Jurnalul Albastru – iti multumesc frumos. Sa ai o zi minunata!

  cammely – ar fi pacat sa nu ne agatam de raza de soare confundand-o cu raza de iubire sau raza de speranta:) Iti multumesc mult.

 15. Adriana – tot de speranta era vorba si acolo(o oraganizatie care chema oamenii spre credinta). De fapt speranta e in noi si merge mana in mana cu optimismul si voia buna. Iti multumesc mult.

 16. Anja says:

  "Un visator este cineva care isi poate gasi calea numai sub lumina razelor lunii , iar pedeapsa lui este ca zareste zorile inaintea restului lumii." -Oscar Wilde- insa mai stiu si ca daca visele sunt ca stelele, nu le poti atinge dar daca le urmezi te conduc in fata destinului.. sa fie oare aceasta urma de speranta?

Lasă un răspuns