Miercurea fără cuvinte – Printre nori

 

Mă caută norii să mi-i aștern peste lac, mă caută umbra să mi-o întind peste suflet. Mă caută toamna să îmi plângă mister și visul să-l transforme în scâncet.
 Dar mie îmi cântă seninul peste cerul verzui, îmi tresare și raza, de soare în inimi; îmi freamătă trupul, mi-e vesel mereu, anotimpul, și gândul, și timpul.

 

O idee marca  Wordless Wednesday

66 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Printre nori

 1. Hans (Jean) Arp: "Iată cum trebuie procedat: farmeci un nor cu un cântec de vioară cântat pe o tobă sau cu un cântec de tobă cântat pe o vioară. Atunci nu va trece multă vreme şi norul va coborî singur, se va intinde fericit pe pământ şi plin de bunăvoinţă se va pietrifica de la sine fără nici un ajutor. În felul acesta, dintr-o dată, sculptorul va realiza cea mai frumoasă dintre sculpturile sale".

  Toate cele bune!

 2. Zina says:

  Să ajungi dincolo de nori… Toţi visăm asta, dar numai cei care au zburat cu avionul ştiu ce inseamna concret. E o feerie, e ceva uimitor şi minunat, te crezi în plin vis.
  A doua fotografie sugerează puţin asta.

 3. Mona says:

  M-acoperă norii şi-mi stau de strajă pe neseninul cer. Este vremea unui alt anotimp, care trebuie să poarte un alt nume. Nu-mi plouă azi. Mă întind peste timp ca să mai prind o urmă de visare…Şi mă rog ca norii să mai stea.

 4. Max Peter – razele printre nori sunt ca zambetele printre lacrimi. Stii ca urmeaza fericirea:) Multumesc.

  Doru – trebuie sa recunosc ca am ramas masca, sau nor cu gura cascata. Mi-am propus sa invat pe de rost pasajul ca sa imi intre in cap si sa il pot purta ca talisman. E excelent. Multumesc mult.

  Minoki – alea sunt raze de speranta. Stii deja:) Multumesc mult.

 5. Roua – cu capul in nori (pastrez insa picioarele pe pamant:D) Multumesc mult.

  Sara – iti multumesc, raze de soare sa fie si pentru tine.

  diversediversificate – trebuie sa recunosc cam pierdut multa vreme in copilarie cautand sa transform norii in obiecte sau lucruri concrete:). Multumesc!

 6. Zina – inca nu am zburat cu avionul, insa ceva imi spune ca nu voi mai intarzia foarte mult:) Multumesc. Abia astept.

  Iulia – multumesc, Happy Ww!

  Elena – e neasteptat de cald soarele de afra in ziua asta. Sper ca si la tine e la fel. Multumesc mult.

 7. Lolita – nu am nici o intentie de a ma schimba. Multumesc frumos. Zi minunata si tie!

  Gabriela Elena – atata timp cat vorbele noastre amplifica sensul fotografiei, totul pare mult mai frumos, nu-i asa? Multumesc. Zi senina sa ai mereu!

  Iulisa – iti multumesc frumos. Sa fie ziua senina pentru toti.

  Sorin – salutari cu bine. Multumesc mult.

 8. aA – asa cum spuneam mai sus, nu am nici o intentie de a ma schimba. Poate doar in mai bine. Iti multumesc. Salutari cu bine!

  Mona – anotimpul fara nume poate sa fie vesnic. Daca ploua cu senin, atunci norii sunt de hartie. Iti multumesc ca imi scrii mereu, cuvinte ce merg profund pana la inima. Zi luminoasa!

 9. Robert Nicolaescu – salutari cu bine. Iti multumesc mult.

  Pătrăţel 😀 – wordless:) Norii imi trec printre degete, visele se opresc sa ma faca sa zambesc. Multumesc mult.

  rokssana – daca sunt fericit, am impresia ca toata lumea se poate molipsi de la mine. 🙂 Multumesc.

 10. Anja – soarele pare sa isi tina si azi razele calde peste noi. E dimineata acum, insa sunt sperante ca ziua va fi minunata. se pare ca Sf. Ppetru ti-a auzit vorbele:)) Multumesc frumos. Zi senina sa-ti fie si tie!

 11. Minoki -recunosc ca sunt un visator, insa imi pastrez mereu macar un picior pe pamant:) Iti multumesc mult.

  Luiza Cristina – multumesc frumos.

  Orry – norii sunt ai tutror, mai ales cei care lasa Lumina sa treaca. Multumesc frumos.

Lasă un răspuns