Miercurea fără cuvinte – Oraș de vis

 

Nu am mai vorbit de mult de orașul și locurile  în care trăiesc. De fapt e și greu să mai spui ceva când s-au spus deja atât de multe. Ȋntrerup azi seria fotografiilor și vă prezint un clip “fără cuvinte”.

 

Asta a fost  varianta scurtă. Pentru cei interesati, vă ofer  mai jos si clipul complet. Merită.

O idee marca  Wordless Wednesday

 

 

53 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Oraș de vis

 1. Zina says:

  Am fost mai demult la Piatra Neamt si acum, vazand clipul, mi-a facut mare placere sa recunosc locurile pe unde am calatorit. Multumesc ! Foarte reusit !

 2. abbilbal says:

  Noa serbus Tudore. M-am uitat direct la varianta lungă. Este foarte frumos. Ştiu oraşul tău dintr-o excursie mai veche. Cred că s-a achimbat mult de atunci.

 3. Max Peter says:

  Piatra Neamţ este un oraş frumos. Anul trecut am fost pe acolo, am făcut un reportaj. Am şi un prieten care mă invită de luni de zile să-l vizitez, dar uite că n-am apucat…
  O seară frumoasă îţi doresc!

 4. Zina – ma bucur ca ti-a placut. Sper sa revii curand. Locurile se schimba in fiecare zi in mai bine. Multumesc.

  Anastasia – s-au schimbat multe de anul trecut pana azi si maine vor fi altele. Parca nici nu mai recunosc orasul de acum opt ani:) Esti binevenita oricand sa revezi si sa te bucuri de meleagurile nemtene. Multumesc mult.

 5. abbilbal – schimbari sunt, minunatii erau si atunci si acum. Ma bucur sa stiu ca ai trecut pe aici. Iti multumesc.

  Max Peter – niciodata nu e prea tarziu. Acum intreaga zona centrala e un santier si in plus se construieste si a doua partie de sky. Pentru amatori si nunumai e minunat! Multumesc mult. Sper ca reportajul viitor sa fie de un real succes:)

 6. DANI says:

  Nu cred, ca e cineva, sa nu-si doreasca, sa ajunga pe meleagurile astea de exceptie, dupa ce vede clipul asta nemaipomenit.
  Eu am fost la Neamt in urma cu vreo 30 de ani … in tabara.

 7. Dani – salutari – cum spuneam si mai sus, Orasul s-a schimbat mult si merita o vizita, macar pentur un week end. Imprejurimile ofera surprize deosebite: manastiri(Neamtul este judetul cu cea mai mare densitate de manastiri), Cheile Bicazului, Rezervatia Si masivul Ceahlau, Lacul Izvorul Muntelui si multe multe altele. Multumesc mult si sa auzim mereu numai de bine!

 8. Intr-adevăr oraş de vis, cu multe, multe flori şi printre multe altele, casa memorială a "amantului nestrămutat al naturii": Calistrat Hogaş un narator ca nimeni altul al intâmplărilor din drumeţiile pe cărări de munte. La prima vizită (în vara anului 1980)a acestui oraş de poveste, la plecare am trimis o telegrama de felicitare primarului oraşului pentru curăţenia impecabilă şi frumuseţea aranjamentelor florale pe străzi. Am revenit cu diverse ocazii . Aveţi cu ce vă mândri.

 9. Melly – cu siguranta intr-o zi ai sa iti faci timp sa te si opresti, nu doar sa treci. Multumesc.

  Minoki – iti multumesc. Ma bucur ca iti palce atat de mult.

  Robert Nicolaescu – te salut. Multumesc, O zi minunata!

  Elena – multumesc mult. Sa ai o zi deosebita!

 10. aA – sunt o multime de clipuri si o multime de artisti care realizeza mereu alte clipuri noi. Iti multumesc mult.

  Mona – esti practic de a casei:) Multumesc.

  Mircea Florescu – salutari, multumesc mult.

  Sohpie – sa stii ca sunt:) Multumesc.

 11. D-na Aurora Georgescu – mai rar oameni ca dumneavoastra care sa trimita telegrame de felicitare:) Va multumesc mult.

  Adriana – daca esti interesata gasesti foarte multe clipuri pe internet ca sa te convinga sa ii faci o vizita:) Multumesc mult.

  D-na Elena – va asteptam cu opiniile. Speram sa va placa clipul la cat de mult va place orasul. Multumesc. Salutari de sub Pietricica.

Lasă un răspuns