Miercurea fără cuvinte – Cu prietenii

Vă scriu ȋn seara asta de la masa plină de prieteni ȋn inima Buştenilor. La poale de munte, cu stânca răsuflând prin fereastra cabanei, zâmbim şi ne bucurăm de viaţă. Tuturor, vă trimit ȋn zbor o rază de soare cu miros de verde crud ȋn ultima zi de vară.

 

 O idee marca  Wordless Wednesday

33 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – Cu prietenii

 1. Max Peter says:

  Mulţumesc de invitaţie! Maaamă ce bine-ar fi fost!…Dar exact acum s-au nimerit toţi pe capul mei la birou, aşa că… tare rău îmi pare.
  Dar poţi să povesteşti, după ce te întorci, cum a fost între prieteni…

 2. omul cu papornita says:

  domnule, răspunsurile mai pot să te aştepte. bucură-te tu de munte, de natură, poate-poate a ţine şi responsabilul cu vremea cu tine şi o să ai parte de ceruri senine pe acolo. zile frumoase să ai prin Bicegi!

 3. CARMEN says:

  Minivacanta placuta! Multumim pentru imaginea de vis! de acolo din vârful muntelui, saluta ultima zi de vara si din partea noastra! 🙂

 4. Asa cum am promis, astazi am ajuns acasa. A fost un miniconcediu mai mult decat reusit. Am sa va povestesc imediat cum a fost. Va multumesc tutror pentru comentarii si sustinere si am sa va vizitez in cel mai scurt timp pentru a va exprima in paricular recunostinta ce v-o port. Salutari si sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns