Miercurea fără cuvinte – „Crâmpeie de viata”

 

Când deschidem ochii, ne ȋngrămădim cu toţii să mergem pe acelaşi drum luminos căutând ȋmplinirea. Ȋn orizont cărarea luminoasă se bifurcă. Şi mii de pericole ar putea să ne pândească. Nepăsători, ne avântăm ȋn paşi repezi spre destinaţia finală. Viaţa e ca un pod pe care ȋl traversăm fără să avem habar unde e capătul. Şi totusi, mergem mereu ȋnainte!

 O idee marca  Wordless Wednesday
Astazi, „Crâmpeie de viata” la sugestia Gabrielei si a  lui  Costin Comba

52 thoughts on “Miercurea fără cuvinte – „Crâmpeie de viata”

 1. Pandhora – norocul tine de noi si uneori ni-l facem singuri. Daca am sti ce e dincolo, poate nu am mai avea curajul sau dorinta de astrabate drumul. Multumesc frumos. Seara si suflet senin!

 2. E podul dintre lumi? Dintre o viata si…alta viata? E drumul care duce acolo? Imi pot imagina multe…ce stiu sigur este insa ca pe el se poate merge doar inainte, si lasa-ma sa cred eu asa, da?

 3. abbilbal – multumesc de felicitari! stau la panda in fiecare miercuri si e abia a doua oara cand reusesc sa prind pozitia de lider:)))
  Oricum, importanta e participarea,normal! Noapte linistita!

 4. papornitacuvorbe says:

  aglomerat podul ăsta către viaţă, aglomerat rău; dar ce aglomerat ar fi de-ar fi şi cale de întoarcere către copilărie!!!

 5. papornitacuvorbe – se zice ca lumea se duce cu capul inainte cand e vorba de ceva la oferta. Viata e o oferta – o primesti gratis si apoi te descurci cu ea cum poti. Intoarcerea la copilarie ar fi ca o ambuscada:)
  Iti multumesc. Noapte linistita!

 6. Robert Nicolaescu says:

  interesanta poza, mi-o poti imprumuta pentru postul meu:clepsidra sparta(bineinteles cu link)? asa ne inghesuim si noi la :Miercurea fara cuvinte?:)

 7. Robert NIcolaescu – Multumesc frumos; fotografia ar putea fi interpretata ca o inghesuire la Miercurea fara cuvinte:))). POti sa imprumuti fotografia fara nici un fel de probleme. Ma bucur ca iti e de folos. Zi minunata!

 8. Irina says:

  Eu cred ca asta este firea umana, sa mearga inainte, in necunoscut, chiar daca i se interzice sau i se ofera libertatea necesara. Altfel nu am descoperi atatea lucruri si atatia oameni minunati.

 9. DANI says:

  Oare e pod peste o apa ? Si, daca e, in apa sint recnini, piranha sau ceva crocodili ? Altfel, merge si prin apa. Asa, ca sa nu ne conformam !

 10. miercurile tale, tudor, au pe lângă frumusețea imaginilor și cuvinte speciale, aparte…
  astăzi stau și privesc podul ce se desfășoară înaintea-mi… și te însoțesc ca de fiecare dată.
  imaginile, ca și cuvintele, te iubesc.
  să fii bine!

 11. Max Peter says:

  Efectul vizual este foarte interesant în fotografie.
  Podul vieţii? Este o alegere pe care fiecare îşi doreşte să o facă cât mai bine…

 12. LOLITA says:

  Împlinirea are pentru fiecare un alt sens, dar drumul e categoric plin de pericole, tentaţii, iluzii sau poduri suspendate pentru toţi. Important e să ajungi la destinaţie însoţit de preferat şi de sufletul pereche!
  Toate cele bune!:)

 13. Costin Comba says:

  Conditia umana ne obliga sa mergem doar inainte. Mergem odata cu Timpul. Oricati pasi inapoi am face, tot timpul vom avea cu unul mai mult inainte.

 14. Alice Georgiana says:

  Mie una imi este frica de poduri…..asa ca le evit…si in viata fac cam la fel! Incerc sa am un drum neted, terestru!
  Numai bine!

 15. Mirela P. says:

  Esentialul este sa nu se clatine podul…sau sa nu ne clatinam noi, sa ramanem verticali si sa pasim cu curaj! Interesanta imagine la o tema cu talc, as spune. O zi minunata!
  P.S. Sa nu uiti, daca ai timp, de…verdele crud! 🙂

 16. "Nu vreau să ştiu nimic de noroc. Nu mi-am pus niciodată speranţele în noroc şi mă tem de cei care o fac. Pentru mine norocul înseamnă altceva: multă muncă şi realizarea a ceea ce este o ocazie şi a ceea ce nu este.” Lucille Ball

 17. Neuroanchiloza – capatul podului e la inceput de viata! (e podul care face legatura intre strand si oras in Piatra Neamt). Multumesc. Seara faina!

  Alexandru – toata stima! Multumesc.

  Irina – ai dreptate. De aia mergem spre necunoscut, pentur a descoperi oameni ca noi. Multumesc.

  Aniela – lumina artificiala are un farmec aparte. Nu stiu de ce ne atrage atat de mult. Seara minunuata!

  INCERTITUDINI – omul din fotografia ta nu cred ca mai stiedrumul corect in viata. Multumesc. Seara linistita!

  DANI – imi place ca vrei sa iesi din tipar:) Multumesc. Salutari si sa auzim numai de bine!

 18. Teonegura – cu adevarat am fost aproape in acelasi gand. Multumesc. O noapte senina sa ai!

  Psipsina – magia consta in a reda in cuvinte ce nu se vede in fotografie si a capta in fotografie ce nu poti exprima in cuvinte. Ideaa ar fi sa se completeze reciproc. Sau cel putin asa ar trebui sa se intample. Iti multumesc din suflet. Seara senina!

  Nima – eventual "de manuta, cate doi" :)) Multumesc. Seara frumoasa!

  Sophie – fiecare avem dorinta de a intainta. Multumesc. Sa-ti fie noapte lina!

  Max Peter – salutari cu bine si multumiri.

  LOLITA – sufletul pereche trebuie gasit in abundenta asta de suflete care se indreapta spre destinatie. IMportant e sa nu ne pierdem sepranta. E acolo undeva. Multumesc.

 19. Costin – Salutari – interesanta teoria ta. Pana la urma tot timpul e cu un pas inaintea noastra insa. Multumesc mult.

  Alice Georgiana – Teama de poduri aduce cu sine singuranta. Daca e stabil sub picioare, inseamna ca poti sa mergi drept si repede. Multumesc.

  Carmen – sarutmana. Iti sunt mereu recunoascator. HAppy WW!

  MIrela P. – culmea e ca in realitate acel pod se clatina. Si luminile de la capat sunt bruiate tocmai pentru ca podul se clatina; dar de aici e viata frumoasa pentru ca lasa loc de interpretari.
  Nu am uitat de verdele crud. Am sa ii dau curs curand. Iti multumesc frumos.

  rokssana – bun si asa. Spre visare sa fie:) Multumesc. Happy WW!

  SoriN – imi place citatul. Mai mult decat intelept. Iti multumesc. Salutari cu bine!

 20. fly2sky – si asta e o ipoteze corecta. Oricate ocolisuri ar exista in vaita, sensul e unic mereu. Mergem in aceeasi directie. Ne intoarcem doar cu amintirile. Multumesc.

  Monica – ce mai faci? Multumesc de ganduri. Toate bune!

  Robert – placerea e de partea mea. Multumesc si eu.

 21. Cristi – multumesc mult. Zi mminunata!

  Mirela – in curand ii dau curs si eu. POvestea e aproape gata. Multumesc.

  cypy – ai dreptate, noi ne desenam pasii pe drumul vietii. Multumesc.

Lasă un răspuns