Miercurea fără cuvinte (2)

Când o fotografie spune totul, cuvintele sunt de prisos. Dacă aşteptaţi primăvara, consideraţi acest articol doar un impuls de speranţă. Miercurea fără cuvinte e mai mult decât o sugestie. E dovedită a fi un motiv de voie bună. Să aveţi zâmbet senin!

Multumesc Monalina pentru fotografii!

24 thoughts on “Miercurea fără cuvinte (2)

 1. Aşa e Tudor! florile pot fi cele mai frumoase cuvinte….cuvintele pot înflori cel mai frumos…..dar, uneori, tăcerea dintr-o miercure fără cuvinte, le poate cuprinde pe toate. Îţi mulţumesc pt. bucuriile pe care ni le dai!

 2. Monalina says:

  Vai ce placut m-ai surprins!!!! Iti multumesc din suflet! Pomii infloriti din curtea casei parintesti…ce pot sa mai spun, sunt fara cuvinte. Bucurie, zambete si speranta…primavara ne intampina in drum.
  Monalina

 3. Monalina – eu trebuie sa iti multumesc pentru tot. raman dator:)

  Dama fara camelii – multumesc si eu.
  la mine e ploaie mocaneasca rece si deasa, si simti ca ingheata totul in tine. fotografiile sunt mai din "sud" prin amabilitatea Monalinei:)
  insa niciodata nu imi pierd speranta, astept sa inloreasca malinul meu si atunci sa vedeti fotografii:)

 4. sonia – fotografiile au intotdeauna o poezie a lor pentru cei ce le cauta rima. salutari si multumiri.

  SoriN – primavara este cu adevarat in suflet. multumesc mult.

  se-cret – multumesc mult de vizita si cuvinte. cu stima.

  Doamna Elena – asa cum spunea si SoriN, primavara este in suflet. va multumesc.

 5. deja mi-a venit in nari miros dulce-amarui de flori de corcodus, cires, cais… astep sa infloreasca marii si liliacul… Pastele miroase a flori de mar si liliac,asa mi-a mirosit, inca din copilarie, aceasta sarbatoare 🙂

 6. Irina says:

  Ei bine, in primul rand iti multumesc de vizita. In al doilea rand, cred ca ai dreptate. Miercurea fara cuvinte este un motiv de voie buna, cel putin asa mi se pare si mie. In fiecare saptamana m-am delectat cu fotografii frumoase, care ne arata ca lumea nu este chiar atat de rea si ca mai exista inca speranta.
  Felicitari si pentru pomii infloriti, parca le si simt mirosul.

Lasă un răspuns