Pisica pe acoperişul fierbinte

Toamna surâde  cu  iz de primavară prin raze de soare şi adieri sporadice şi calde. E târziu de noiembrie, însa  iarna pare departe. Oamenii au ieşit iar la plimbare pe malul lacului, pe cărări de parc si pădure. Titlul nu are poate nici o legătură cu filmul, însă, atras de căldura nefirească, căutand locuri fierbinţi  şi stinghere, pe un colţ de  casă cu tabla fierbinte, s-a trezit la joacă Piedone.

Vă mai amintiţi de Piedone, nu? E motanul cu caracter de învingător. Motanul care s-a nascut într-un subsol de bloc, a devenit celebru într-un cămin studenţesc,  a adunat lângă el prieteni şi acum îşi traieşte viaţa  bogat spiritual şi sufleteşte.
Pare greu de crezut că un motan poate fi înzestrat cu sentimente sau că poate avea mustrări de conştiinţa atunci când greşeşte. Piedone le are pe toate ascunse în trupul său de pisică.

 Chiar dacă e şmecher şi ştie să îşi obţină propriile beneficii prin înşelătorii, are momente când se asează în faţa mea şi mă priveşte cu ochii săi blajini,  plecând capul apoi şi întinzându-şi o lăbuţa în semn de iertare pentru relele făcute. 

Cine i-ar putea rezista? Acum Piedone e vesel. S-a jucat  cu o vrăbiuţa  şi a rămas la înalţime să se alinte pe acoperişul fierbinte. Nu-ţi doreşti să fii motan în asemnea momente?    Fotografiile vorbesc de la sine.
Să aveţi voie bună şi să fiţi la fel de fericiţi cum e Piedone al meu.

(Click pe fotografii  in pagina noua pentru o vizualizare mai buna!)

20 thoughts on “Pisica pe acoperişul fierbinte

  1. memori3s says:

    cred ca fericire isi doreste fiecare.. si este ceea ce imi doresc si eu, nu as ezita o secunda sa fiu in locul lui daca as putea simti bucurie si libertate cum simte el de acolo de sus. foarte simpatic matzu. >:D<

  2. tylorika says:

    cred ca iti dai seama ca e genul de articol(sau postare) care imi place mie…detasat cel mai bun din toate…si am sa te anunt ca am un nou wallpaper 😀 (poza 2)…multumesc! 😛

  3. nu ştiam că ai un motan, descopăr acum. :)) după nume, sunt sigură, m-ai ghicit deja o mare iubitoare a pisicilor. gravatarul meu este chiar chipul minunii mele, naomi de care îmi este de-o vreme tare dor. ar fi împlinit în primăvară 17 ani, dar am pierdut-o acum două săptămâni… doare rău.

Lasă un răspuns