Fotograf de ocazie

Rugat insistent de mai multa lume, impins de la spate de rugamintile prietenilor mei, voi renunta astazi la cuvinte, exprimandu-mi zambetele in fotografii. Va prezint astfel coltul meu de rai, bancuta pe care imi pierd uneori timpul pentru a-mi gasi inspiratia, imbatat de parfumul florilor de malin, singurul regret fiind faptul ca nu pot capta in fotografii mireasma florilor si cantecul mierlei care isi are cuib in copac de ani si ani de zile.
(clik pe fiecare fotografie pentru zoom)

19 thoughts on “Fotograf de ocazie

 1. Maya says:

  Tu trebuie sa fii incarcat de energie pozitiva in permanenta, traind in asa un loc frumos. Si de asemenea sa ai tot timpul inspiratie pentru a scrie …
  Daca mai sunt locuri libere pe lista, da…m-as inscrie si eu pentru o vacanta de vis in curtea asta.

 2. Tes photos sont superbes, ton paradis est magnifique, je découvre en les regardant le lieu privilégié qui crée le poète que tu es… ( Note: le printemps est plus rapide en Roumanie qu'au Québec ! )

 3. De-a dreptul divin… mi se pare ireal. Simt mirosul pana aici. Mi-ar placea sa stau sa citesc acolo…. ore in sir.
  Esti un norocos.
  Bucura-te de malin si de tot ce te inconjoara!

 4. o ho… tre sa organizez o excursie in coltul meu de rai. Nana, Maya, e loc pentru fiecare din voi. DoarEu – poti sa stai ore in sir acolo, nu numia sa citesti… te rupi de realitate.
  Dee- multumesc mult dee tot.

  RPL- Le printemps est dans sa grande forme ici. est une région montagneuse et normalement il est assez fin pour le printemps. Merci beaucoup.

 5. oatea says:

  eu l-am vazut!
  si l-am mirosit!
  si ce bine m-am simtit cand ne-am plimbat prin gradina,pe langa visin,pe langa mar,pe langa nuc…printre bumbisorii galbeni de papadie…
  si ce buchet frumos mi-ai facut…
  multumesc inca o data!

Lasă un răspuns