luni, 2 noiembrie 2009

A dance tribute to Michael Jackson

S-a intamplat in Romania. Bucuresti,29 august 2009
. Ma tot uit la acest clip inca odata si inca odata de vreo luna incoace... Nu m-am putut abtine sa nu il postez aici, sa il am mai aproape de mine. Cuvintele chiar nu isi au rostul, imaginile vorbesc de la sine. De o mie de ori bravo pentru tot ce s-a intamplat in acea zi!

2 comentarii:

Alegra spunea...

Stiam filmuletul si atunci cand l-am vazut mi-au dat lacrimile. Am reusit sa vad si documentarul repetitiilor pt. This Is It si nu mi-a venit sa cred cat de plin de vitalitate si drag de viata era... Cat ceea ce ai spus despre romani... mi-e teama ca se aplica, din pacate, la om in general...

Frumos blogul tau! Felicitari!

tu26dor spunea...

cred ca exista o stare generala de "ignoranta"- nu stiu daca e neaparat cel mai bun cuvant- care se aplica fiecaruia. atata timp cat stii ca artistul e bine si e undeva acolo, nu poti sau pur si simplu nu ai dispozitia de a ii acorda atentia cuvenita... abia dupa ce fiecare artist dispare incet incet din peisaj, realizam ce am avut langa noi si e posibil sa nu mai avem niciodata.
multumesc pentru cuvintele tale.

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti.  O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.