marți, 17 noiembrie 2009

Din ce-a fost si nu mai este


Am incercat sa scriu mereu despre tine... am incercat sa scriu despre noi... am refuzat sa scriu despre tine atata timp cat nu mai exista noi.

A fost azi ca un zambet, a fost azi ca o primavara in mijlocul toamnei. A fost azi - dar a fost azi de atunci.
A fost un vis, a fost o feerie, a fost o lectie de maturizare... mereu am crezut ca vom putea fi vesnic noi daca vom reusi sa ne maturizam impreuna. Dragostea noastra a fost o lalea ce s-a nascut ca un boboc si s-a desfacut atat de mult pana cand si-a risipit petalele din prea multa iubire.
Ai fost un ideal pe care nu l-am atins niciodata pentru ca te-am ridicat singur si intotdeauna mult, mult prea sus. Am gresit fiindca am purtat in suflet o iubire de o naivitate excesiva, rezumandu-ma pe mine la tot ce inseamana Tu.
Dar asta a fost in azi cel de mult.
Iubiri imi canta azi cel de azi si nu ma incanta nici daca le ador sau le ignor...poate sentimentul a murit de tot in mine sau poate nu e inca nimeni sa-l renasca.
Am renuntat la amintirile dureroase risipind printre ele, fara sa imi dau seama, si amintirile care imi faceau placere.
Stiu ca intr-o zi am plans pentru tine. Poate din nefericire, astazi nu imi mai amintesc ce m-a facut sa plang atat de tare, cu toate ca inima ma provoaca uneori sa oftez violent.
M-am trezit dimineata speriat ca am uitat... poate am uitat ca iubirea noastra a fost ceva frumos. M-am consolat si m-am linistit imediat pentru ca tu ai uitat mult mai repede acest lucru...spune-mi, a mai supravietuit in mine/tine vreo amintire ce tresare in iubirea noastra?
Dupa azi cel care a fost, in azi cel de azi refuz iubirea invaluindu-ma in simple realitati si stiind ca in jocul vietii sunt mereu purtat si protejat de aripile sortii.
In viata exista drumuri care merg impreuna si nu duc nicaieri si drumuri opuse care se intalnesc atunci cand trebuie.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Au-delà des nuages se trouve mon monde! spunea...

Todor disait:"J'ai essayé d'écrire toujours de toi..j'ai essayé d'écrire toujours de nous..j'ai refusé d'écrire de toi..tant qu'il n'y a pas de nous...J'ai resté sans mots..Félicitations ,Tudor..Pour tout..pour tout ce que tu écris ici..sur ton blogue..!!Tu es vraiment une personne sensible..:-)

Au-delà des nuages se trouve mon monde! spunea...

Tudor..Je t'ai " baptisé"..Excuse-moi!

tu26dor spunea...

Merci beaucoup G. Merci!

DoarEu spunea...

Fie ca viata sa te duca in cea mai frumoasa intersectie, si sa-ti arate dragostea. Ar fi minunat sa stii ca Ea/El iti este sortit. Ai da jos haina numita teama, trcoul numit timiditatea si ai darui mult mai usor inima.

tu26dor spunea...

viata ma va duce in intersectia in care ma va astepta Ea. de acolo va fi doar un drum drept pe care il vom face impreuna si inimile vor fi mult mai usor de daruit! in doi nu trebuie sa existe rascruci pe drumul vietii! Multumesc mult de tot!

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata, in cautarea locului pierdut. 

Cu totii avem un loc pierdut pe care speram sa il descoperim macar odata in viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti. O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.