sâmbătă, 20 iunie 2009

Inchisi in libertate

Cautand in lista mea cu amintiri am dat peste un clip, pe care un bun prieten de la Iasi il promova prin camin prin anii 2007. Mesajul piesei se poate aplica linistit si in zilele noastre. Din nefericire nu am mai auzit nimic de baieti. Cred cu regret ca a fost singurul lor clip. Pacat. Sincer consider ca aveau potential.

Niciun comentariu:

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata, in cautarea locului pierdut. 

Cu totii avem un loc pierdut pe care speram sa il descoperim macar odata in viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti. O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.