duminică, 8 februarie 2009

Piatra Neamt

Fiindca reclamatii vor exista oricand, si fiindca lumea e plina de voci care mai de care mai ciudate, printre altele mi-a ajuns la ureche ca vidoclipurile din stanga jos nu ar fi de ajuns pentru promovarea orasului nostru. Prin urmare am dat curs unei sugestiei/reclamatii si va ofer cu ajutorul unui pietrean adevarat si  cu multumirile de riguare, un clip despre orasul nostru, Piatra Neamt:
tot respectul pentru MihaiZeu

Niciun comentariu:

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti.  O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.