luni, 23 februarie 2009

Piatra Neamt - cel mai verde oras

Cred ca de acum toata lumea a auzit de "umbrela verde"
Nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc astazi aici un clasament care ma scuteste de orice comentarii si ne umple pe noi pietrenii de o deosebita mandrie.
Aici aveti clasamentul final  in topul celor mai "verzi" orase ale tarii. Cinste noua! Felicitari celor ca noi!
Tot aici veti intelege poate ca orice gest al oricarui  om conteaza in evolutia "verdelui" in Romania!Un comentariu:

Mihaela Chelaru spunea...

Laurentiu Moise are nevoie de ajutorul tau! Hai sa-i aratam ca ne pasa! http://mycelticdreams.blogspot.com/2009/03/sa-aratam-ca-ne-pasa.html

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata, in cautarea locului pierdut. 

Cu totii avem un loc pierdut pe care speram sa il descoperim macar odata in viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti. O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.