marți, 10 februarie 2009

in memoria lui Marian Cozma

Dupa cum bine stiti deja, o veste teribila care a facut inconjorul Europei..."Marian Cozma, fostul pivot al echipei nationale de handbal a Romaniei, a fost injunghiat mortal in inima de niste rromi, intr-o discoteca din Ungaria.
Cozma se afla alaturi de doi colegi de la Veszprem, echipa sa din Ungaria, intr-un club de noapte, acolo unde unul dintre handbalisti serba ziua de nastere a copilului.
Grupul a intrat in discutii aprinse cu mai multi rromi, iar acestia nu au stat mult la masa argumentelor. Au scos cutitele si i-au atacat pe sportivi. Cozma a fost lovit in inima si a incetat din viata in spital, dupa doua ore de chin."
Astazi la amiaza, cortegiul funeral cu trupul neinsufletit al tanarului handbalist roman a intrat a intrat in tara.
In drumul sau spre Bucuresti, in ultimul sau drum, Marian Cozma s-a oprit in fiecare oras in parte si a fost intampinat si aclamat de mii de oameni ca un adevarat campion.
Inmormantarea va avea loc vineri in capitala.
Odihneasca-se in pace!

Niciun comentariu:

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti.  O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.