miercuri, 4 februarie 2009

Google Earth 5.0 beta si Google Ocean

De Google Earth a auzit toata lumea. O prima versiune, deacum clasica care a adus in fata ochilor nostri  harti istorice, harti virtuale  si harti mai mult sau mai putin reale ale fiecarui punct de pe acest glob pamantesc. Si in momentul in care eu personal si multi ca mine sperau intr-o inbunatatire a hartilor terestre si eventual adaugarea de detalii imbogatite pentru fiecare oras in parte,s-a lansat ... Google Ocean.
 O a doua varianta, lansata de  Google Earth 5.0 beta si Google Ocean, o varianta mult mai complexa si, spun ei, mult mai bine pusa la punct,  permite vederea fundului oceanelor, a epavelor,  plus  filmulete cu diverse tipuri de pesti, balene, tot ce inseamna practic subacvatic. 
Curiosi cum va fi? 
Un clip demo mai spulbera putin din mister, pana ajungeti sa instalati noua verisune pe pc-urile  dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Fotografia mea

Un om obisnuit, calator prin lume si prin viata. In cautarea mea de sine, am calatorit in ultimii cinci ani in peste treizeci de tari, am fost voluntar in proiecte umanitare si am ajuns pedagog la o scoala pentru copii speciali in Danemarca.

Am scris doua carti, prima fiind o colectie de proza scurta adunate intr-un volum cu talc intitulat Raze de senin. A doua carte, un roman al descoperii omului intr-o altfel de viata, intr-o normalitate aproape ireala, o cautare a fericirii si a implinirii sufletesti.  O carte traita inainte de a fi scrisa, intr-o viata de om imbulzita in sase luni de zile, atat cat a durat proiectul umanitar din care faceam parte - "Iubesc. India mea". Un pasaj din carte precum si formularul de comanda le gasiti  aici.